freebike

English

VILKKU-FILLARIT LÖYTYVÄT ASEMILTA JA PALAUTUSALUEELTA

Voit ottaa käyttöösi minkä tahansa vapaana olevan Vilkku-fillarin. Vapaana olevien fillareiden sijainti on helppo tarkistaa Freebike-sovelluksen avulla tai yllä olevasta kartasta. Karttaan on merkitty kaupunkipyöräasemat, niillä sijaitsevien fillareiden määrät sekä asemien ulkopuolella olevat fillarit. Muiden käytössä olevat tai huoltoa odottavat fillarit eivät näy kartalla.
 
Jokaisessa Vilkku-fillarissa on GPS-paikannuslaite. Kun etsit vapaata fillaria, huomioithan, että kaupunkiympäristössä GPS:n paikannustarkkuus saattaa vaihdella. Tämän takia fillarin sijainti voi poiketa jonkin verran kartan ilmoittamasta paikasta.
 
 
 

 

KAUPUNKIPYÖRÄASEMAT

Vilkku-fillarit lainataan ja palautetaan pääasiassa kaupunkipyöräasemille. Tunnistat kaupunkipyöräasemat turkoosista opasteesta, jossa on Vilkku-fillarin logo ja käyttöohjeita. Kaupunkipyöräasemat on merkitty Freebike-sovellukseen ja yllä olevaan karttaan laatikolla jonka sisällä on asemalla olevien pyörien määrän ilmaiseva numero.
 
 
 
 

MAKSULLINEN ALUE

Voit palauttaa Vilkku-fillarin lisämaksusta myös muualle kuin kaupunkipyöräasemille. Huomioithan, että maksullinen alue rajoittuu Kuopion keskustaan. Ajantasainen tieto maksulliselle alueelle pysäköidyistä fillareista näkyy  Freebike-sovelluksessa ja tällä sivulla olevassa kartassa. Maksullinen alue näkyy kaupunkipyora.kuopio.fi -sivuston kartassa mustana alueena punaisen alueen sisällä. Freebike-sovelluksen kartassa maksullinen alue on merkitty vaaleana alueena punaisen alueen sisällä.
 
 
 

 

MINNE FILLARIA EI SAA PALAUTTAA

Voit palauttaa Vilkku-fillarin ainoastaan kaupunkipyöräasemalle tai maksulliselle alueelle. Freebike-sovellus ilmoittaa, jos yrität palauttaa Vilkku-fillarin kielletylle alueelle. Kun olet palauttanut fillarin onnistuneesti, siitä sammuvat valot. Huomioithan, että oikein palautettu fillari päättää vastuusi pyörästä.
 
Jos löydät vapaan Vilkku-fillarin alueelta, jolle palauttaminen ei ole sallittua, voit silti ottaa sen käyttöösi ilman rajoituksia tai sakkomaksuja.
 
Kielletyt palautusalueet on merkitty karttaan punaisella varjostuksella.
 
 
Kuopio - Hyvän elämän pääkaupunki
 
Käyttöehdot - Tietosuoja - Rekisteriseloste