freebike

English

Käyttöoikeus

MIN-HINTA

Ilmainen rekisteröinti. Maksa ajosta 15 senttiä/min.

Aseman ulkopuolelle palauttaminen maksaa kaksi euroa.

Ennen ensimmäistä ajoa varmista, että kaupunkipyörätiliisi on liitetty maksukortti. Päivän aikana ajetut matkat veloitetaan maksukortilta jokaisen vuorokauden päätteeksi.

Tuote on voimassa kalenteripäivän loppuun, jonka jälkeen voit ostaa haluamasi käyttöoikeuden.

Osta

Päivä

Käyttöoikeus voimassa ostohetkestä:

24 h

Rajaton määrä alle 30 min matkoja

5 €

Osta

Viikko

Käyttöoikeus voimassa ostohetkestä:

7 vrk

Rajaton määrä alle 30 min matkoja

10 €

Osta

Kuukausi

Käyttöoikeus voimassa ostohetkestä:

30 vrk

Rajaton määrä alle 30 min matkoja

20 €

Osta

3 kuukautta

Käyttöoikeus voimassa ostohetkestä:

90 vrk

Rajaton määrä alle 30 min matkoja

40 €

Osta

Kausi

Käyttöoikeus voimassa:

29.4 - 31.10.2024

Rajaton määrä 30 min matkoja

60 €

Osta

KÄYTTÖOIKEUS

Käyttöoikeus on kertamaksu, jonka voimassaoloaikana voit tehdä rajattomasti enintään 30 minuutin matkoja. Kun yksittäinen pyörämatkasi kestää yli 30 minuuttia, sinulta peritään lisämaksu. Voit ostaa Vilkku-fillarin käyttöoikeuden minuuttihinnoitteluna (voimassa 24 tuntia), päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai koko pyöräilykaudeksi.
 
Käyttöoikeuksien hinnat:
Minuuttihinta 15 snt/min
Päivä 5 €
Viikko 10 €
Kuukausi 20 €
3 kuukautta 40 €
Koko pyöräilykausi 60 €
 
 

LISÄMAKSUT JA VIIVÄSTYSMAKSU

Vilkku-fillarin käytöstä voi aiheutua lisämaksuja, jotka veloitetaan automaattisesti käyttäjätiliisi liitetyltä maksukortilta.
 
 
Lisämaksun syynä voi olla:


1. FILLARIN PIDEMPIAIKAINEN KÄYTTÖ

Jos käytät fillaria yhden pyörämatkan aikana yli 30 minuuttia palauttamatta sitä välillä, veloitetaan sinulta hinnaston mukainen lisämaksu.
 
lisamaksutaulukko
 
Vilkku-fillaria voi käyttää yhden, yhtäjaksoisen, pyörämatkan aikana enintään 3 tuntia. Mikäli ylität tämän ajan, perimme sinulta 100 euron viivästysmaksun.
 

2. MAKSULLINEN ALUE


Voit palauttaa Vilkku-fillarin maksulliselle alueelle 2 euron lisämaksulla. Fillarin palauttaminen kaupunkipyöräasemalle on maksutonta. Näet kaupunkipyöräasemat ja maksullisen alueen Freebike-sovelluksesta tai täältä.
 

3. FILLARIN TAUKO

 
Voit laittaa Vilkku-fillarisi maksulliselle tauolle Freebike-sovelluksella, mikäli haluat käydä välillä asioimassa. Tauolle asetettu fillari on varattu ainoastaan sinun käyttöösi.
 
Taukotoiminnon käytöstä veloitetaan yhden euron lisämaksu jokaiselta alkavalta puolen tunnin jaksolta. Taukotoiminnossa on 5 minuutin varoaika huolimattomasta käytöstä aiheutuvien veloitusten välttämiseksi.
 
Yhden ja saman pyörämatkan aikana pidettyjen taukojen kokonaisaika lasketaan yhteen ja lisämaksun veloitus tehdään tauoista kertyneen kokonaisajan perusteella. Pyörän palauttaminen nollaa kertyneen ajan.
 
Tauon enimmäispituus on 3 tuntia. Mikäli taukoaikasi ylittyy, Vilkku-fillari palautuu automaattisesti vapaaseen käyttöön. Huolehdithan, että fillari on tuolloin palautukseen tarkoitetulla alueella.
 
Mikäli fillari on tauon enimmäispituuden ylittyessä alueella mihin sitä ei voi palauttaa, perimme sinulta 100 euron viivästysmaksun.

 

 

MAKSAMINEN


Liitä käyttäjätiliisi maksukortti rekisteröitymisen yhteydessä. Maksukortia liitettäessä kortinhaltija varmennetaan pankkitunnuksilla.
 
Maksukorttia käytetään Vilkku-fillareiden käyttöoikeuden ostamiseen sekä mahdollisten lisä- ja viivästysmaksujen veloittamiseen. Veloitukset tapahtuvat kerran päivässä.
 
Vilkku-fillareiden käyttöön soveltuvia credit- ja debit-maksukortteja ovat Visa ja Mastercard.
 
Visavisa_electronmastercardmaestro
 
 

 
Kuopio - Hyvän elämän pääkaupunki
 
Käyttöehdot - Tietosuoja - Rekisteriseloste