freebike

UUTISIA

Freebike 2.0-sovelluksen iOS-version käytöstä

Aikaisemmat ongelmat Freebike 2.0-sovelluksen iOS-versiossa (iPhone) ovat osittain korjattu, mutta pyörän käyttöönotto ei välttämättä onnistu QR-koodin lukijan avulla. Lainaus onnistuu syöttämällä lainattavan pyörän tunnus manuaalisesti sovellukseen tai valitsemalla lainattava pyörä sovelluksesta asematietojen kautta.  Jos pyörän käyttöönotto ei onnistu näistä ohjeista huolimatta laitteellanne, niin voitte olla yhteydessä Vilkku-fillarien asiakaspalveluun.

Asemamuutoksia KuopioRock-tapahtuman ajalle 28.7.-2.8.

Avaamme väliaikaisen Kuopiorock-kaupunkipyöräaseman keskiviikkona 28.7. klo 8:00 Lappalaisenkadun pysäköintialueelle. Asema on käytössä maanantaihin 2.8. klo 8:00 saakka. Aseman tarkan sijainnin löydät  Freebike-sovelluksesta sekä osoitteesta kaupunkipyorat.kuopio.fi/kartta

Aseman käyttö ei vaadi kulkua tapahtuma-alueelle.

Tapahtuman vuoksi Brahenpuiston ja Väinölänniemen  kaupunkipyöräasemat poistuvat käytöstä ke 28.7.- ma 2.8. klo 8:00 väliseksi ajaksi.

Terveisin, Vilkku-fillaritiimi

Kuopio - Hyvän elämän pääkaupunki